Април
14 четвъртък

Нощ на историите с Милица Гладнишка

чт, Април 14, 2022
Sofia Live Club, София-град

Описание

Събитийният формат „Нощ на историите“ се завръща след една година пауза и обещава да помним дълго историите, които ще чуем на 14 април 2022 г. в Sofia Live Club. Защото в ролята на разказвача влиза неуморимата фурия на театъра и музикалната сцена Милица Гладнишка.

„Ако знаех… дали щях да…“ е темата, която самата Милица Гладнишка си е избрала за участието си в „Нощ на историите“. Отговорите ще научите на 14 април, а локацията Sofia Live Club, популярна с концертите си на живо, никак не е случайна – защото събитието обещава и любопитни лични истории, и музикални изпълнения.

Фестивалното събитие “Нощ на историите” се провежда в следния формат – популярни личности разказват свои лични, семейни или родови истории. Първото издание на „Нощ на историите“ се случи в София през май 2019 г. с участието на известни поети и писатели. През септември 2019 г. “Нощ на историите” гостува в Пловдив като част от официалната програма на Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. През септември 2020 г. изданието на “Нощ на историите” с подкрепата на Столична програма “Култура” беше посветено на София.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите