Ноември
16 събота

Нощ на театрите 2019

сб, Ноември 16, 2019 - сб, Ноември 16, 2019
Столична Община

Описание

Любими театрални приятели ще бъдат гости в специалното live студио на Нощта на театрите на 16 ноември. Освен вълнуващи гости, ще има и актуална информация за всичко в европейската театрална инициатива, която тази година се случва за седми път в България.

„Нощното“ студио Live Cam ще се излъчва на живо във фейсбук страницата https://www.facebook.com/TheatresNight/ и ще се осъществи с техническата подкрепа на STREAMER.BG. В него участие ще вземат посланици и приятели на инициативата. Темата ще е „Ти променяш играта. Играта променя теб“. Поредица от Q&A сесии ще дадат възможност на зрителите предварително или по време на живото излъчване да задават въпроси. Домакин на театралното студио и тази година ще е ЧитАлнЯта. Съдържанието ще е достъпно за гледане в България и цял свят.

Миналата година Нощта на театрите освен в театралните сцени и алтернативни пространства в 15 града в България за своето шесто издание се „настани“ и в дигиталното пространство. В първия Live Cam участваха Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Дарин Ангелов, Христо Мутафчиев, Силвия Петкова, Весела Бабинова, Марта Петкова, Никола Хаджитанев, Иван Бърнев, Ана Пападопулу, Койна Русева, Ованес Торосян, Деян Ангелов, Рая Пеева.  Те застанаха “очи в очи” със своите почитатели и откровено и лично отговориха на техните въпроси. Максим Ешкенази имаше интересно включване от Лос Анжелис, а “Триогнени ноти” – Яна, Нона и Ангелина, от Национално музикално училище “Любомир Пипков” допълиха празника с изпълнения на арфа, цигулка, пиано и тромпет. Световноизвестният тенор Калуди Калудов разказа как се прави опера под купола на цирк «Балкански», как се грижи за гласа си и какво е щастието. Съдържанието беше достъпно за гледане в България и цял свят.

 

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София