Нощ на театрите

2020Неопределена през
Ноември
ВХОД
БИЛЕТИ

Любими театрални приятели ще бъдат гости в специалното live студио на Нощта на театрите на 16 ноември. Освен вълнуващи гости, ще има и актуална информация за всичко в европейската театрална инициатива, която тази година се случва за седми път в България.

„Нощното“ студио Live Cam ще се излъчва на живо във фейсбук страницата https://www.facebook.com/TheatresNight/ и ще се осъществи с техническата подкрепа на STREAMER.BG. В него участие ще вземат посланици и приятели на инициативата. Темата ще е „Ти променяш играта. Играта променя теб“. Поредица от Q&A сесии ще дадат възможност на зрителите предварително или по време на живото излъчване да задават въпроси. Домакин на театралното студио и тази година ще е ЧитАлнЯта. Съдържанието ще е достъпно за гледане в България и цял свят.

Миналата година Нощта на театрите освен в театралните сцени и алтернативни пространства в 15 града в България за своето шесто издание се „настани“ и в дигиталното пространство. Съдържанието е достъпно за гледане в България и цял свят.

 

 

Подобни събития
Разгледайте