Септември
15 събота

Отворен фестивал на интересите

сб, Септември 15, 2018 - сб, Септември 15, 2018
НДК, София, София

Описание

За значимостта на образованието и развитието на интересите , обединяваме се в една обща и иновативна за България кауза, проектирана като инициатива – Отворен форум на интереса.

Какво представлява събитието?
Отворен форум на интересите включва изложение в различни професионални сфери, в които участниците, присъстващите ще имат възможността практически да се запознаят с различната страна на науката, езиците, историята, географията, астрономията, химията, математиката, други.
Всеки ще има достъп до иновативна техника, инструменти, пособия, оборудване, което да привлече не само тяхното внимание, но и вниманието на по-големите.
Целта на събитието е да представи една част от дейностите на проекта „Апетит за образование чрез практика“. Всеки един щанд ще бъде обособен по определен предмет/интерес, а самото фасилитиране ще става от професионалист и неговата банда от помощници.

От кого ще бъде ръководен форумът?
Отново на наше разположение изцяло ще имаме екип от доброволци, професионалисти, специалисти, професори, учители, ще опитаме да включим и родители, които да акумулират дейността, свързана с родители-ученици-деца по време на събитието.

Кога?
15-ти септември, събота от 18:00 часа

Защо на открито пред НДК?
Свежият въздух, обстановката, , разположението, авторитетността и Вашето отношение спрямо нас още в начален стадий на развиите, ни карат не само да искаме да си партнираме, но и да развиваме заедно децата и талантите на България.
Плануваното събитие е за по-следобеден/привечерен час, за да може прохладата да освежи присъстващите и да допринесе за по-благосклонно развитие на инициативата.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София