Юни
06 Неделя

Песента на теснолинейката

нд, Юни 06, 2021 - нд, Юни 06, 2021
Теснолинейка Септември - Добринище

Описание

Песента на теснолинейката

Непреходността на красивите народни песни, изпълнени акапелно в съчетание с красивия маршрут на единствената теснолинейка в България по Пътя от гара Септември до гара Велинград.
„Песента на теснолинейката” не е обикновен концерт, а преживяване, което ще ни разходи във времето, когато са се създавали българските народни песни.
Потегляме от гара Септември, за да пътуваме из времето, да се любуваме на природата, да слушаме музиката на нашите баби. Старият парен локомотив ще е допълнителна атракция в това пътуване назад във
времето.
Влакът потегля от гара Септември в 10:55 ч. и ще пристигне в гара Велинград в 13:35 ч.
След престоя във Велинград теглената от парен локомотив композиция ще отпътува обратно от гара Велинград в 16:10 ч. и ще пристигне в гара Септември в 17:50 ч. Влакът ще пътува в състав от пет стандартни пътнически вагони и един вагон бистро.
Цената на двупосочния билет е 38,60 лв. за един пътник с включено запазено място в двете посоки. Децата до 7-годишна възраст ще пътуват безплатно без да ползват отделно седящо място.
Билети могат да бъдат закупени онлайн на следния линк https://bileti.bdz.bg/ и от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора