Ноември
25 сряда

Пълдин Етно – фестивал на етнокултурата, Пловдив/ ОТМЕНЕН

ср, Ноември 25, 2020 - чт, Ноември 26, 2020
Античен театър, Пловдив, Пловдив

Описание

С оглед на сложната епидемиологична ситуация в страната, заболяването на част от музикантите, наложените забрани за провеждане на многолюдни събития, и притесненията на мнозина да присъстват на групови събирания, с голямо съжаление обявяваме, че планираните за 25.11.2020 концерт на Деси Добрева и 26.11.2020 концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени няма да се състоят.

 

„Пълдин Етно – фестивал на етнокултурата” е международен фестивал – празник, в който хора от различни националности, етноси и религии представят своето традиционно изкуство и обичаи.
Основните събития на фестивала са на територията на Старинен Пловдив. Програмата включва концерти с етно музика на сцената на Античния театър, както и в къщи, клубове, музеи и емблематични пространства; танци, театри, ритуали и обичаи, оцветени в традиционни носии; представяне на традиционни национални кухни; уличен базар на билки, мед, подправки, аромати, антикварни книги, картини, сувенири, музикални инструменти; открити уроци, майсторски класове, тематично обвързани с фестивала.

Програмата предстои да бъде публикувана!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите