Май
14 събота

Първи международен рок фестивал „Кюстендил 2016”

сб, Май 14, 2016 - сб, Май 14, 2016
Кюстендил, Кюстендил

Описание

Първи международен рок фестивал „Кюстендил 2016” ще се проведе на 14 май  в едноименния град. Началото на концертната част ще бъде поставено в 11:00 часа, а мястото на събитието е стадион „Странджата”. Фестивалът цели да запознае с рок – музиката и младите хора в областта. Идеята за подобен род събитие се заражда, след като множество рок фенове от региона, решават да съберат на една сцена рок групи от световна величина. Местният рок – клуб „Никита – Кюстендил” , обаче се оказва прекалено малък за тази цел.

Хедлайнер в първото издание на фестивала ще бъдат рок – легендите от Divlje Jagode. Ще участват още Милена Славова, Епизод, Перун, Конкурент, Атлантик, Fireball, Krossfire и други, които ще подгряват стадиона през целия ден. Демонстрационно шоу ще представи и Прабългарската школа по оцеляване „Бага –Тур”, а това определено е едно шоу, което не бива да се изпуска!

Фестивалът се организира от рок – клуб „Никита” с любезното съдействие на Община Кюстендил. Билетите са на цена от 30 лв. и могат да бъдат закупени от сайта на „Тикетпро“. 10% от цената на всеки билет ще бъдат дарени за благотворителност.

photo_verybig_1554223

Още събития

Може би ще посетите