Юли
19 четвъртък

Първи международен фестивал на бирата „101 Beer Fest”

чт, Юли 19, 2018 - сб, Юли 21, 2018
Експозиционен център ФЛОРА , Бургас

Описание

В морската градина ще се проведе първи международен фестивал на бирата „ 101 Beer Fest” Бургас, в който участие ще вземат над 20 фирми с над 101 пивоварни. Изложението се провежда в разгара на туристическия сезон и има търговски характер.
Основната му цел е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира. Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество бира. Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата. Сред крафт бирите можете да намерите някои по-традиционни вкусове, но с осезаемо по-добро качество. Ако ви се опитва нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.
А защо да пробвате тези бири – заради свободата да се експериментира до безкрайност.
Вносители на немски,чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири ще представят най-доброто от пивоварните на съответните страни.
Изненадата на фестивала ще бъдат – единствената бира в света със златен прах и бира с вода от Средиземно море.
Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.
Хубавата бира върви с хубаво мезе, което ще изкуши посетителите.
На 20 юли група “Обратен ефект” ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София