Август
13 Неделя

Ретро Парад Владая 2017г.

нд, Август 13, 2017 - нд, Август 13, 2017
Владая, Столична Община

Описание

На 13.08.2017г. за втора поредна година ще се проведе  Парад на ретро автомобили във Владая, който ще съвпадне и с ежегодния събор на квартала. Парадът ще започне в 12:00ч. и ще приключи в 18:00ч.

Експонатите, взели участие,  ще бъдат изложени в парк „Успение на Пресвета Богородица”. Там екип на експертна комисия ще оцени ретро шедьоврите, а за прекрасното настроение на присъстващите ще звучат фолклорни ритми, и музикални изпълнения на жители от региона. Любителите на скарата също ще могат да и се насладят.

Допълнителна aтракция на парада ще бъде и провеждането на „ревю” на ретро облекла, за тези, които изявяват желание да се появят облечени в унисон с тематиката на събитието. Най-атрактивните от тях ще бъдат наградени.

Парадът ще приключи на стадион „Гранит” , намиращ се в близост до парка. Там ще се проведе състезание  за майсторите  шофьори в три обиколки за определено време, върху трасе с препятсвия, които  ще бъдат предварително подготвени. Превозните средства ще бъдат класирани в няколко категории и най – добрият шофьор ще бъде награден.

На събитието ще присъстват представители от местната и районна администрация и представители на МВР, следящи за реда по време на парада.

Организатори на мероприятието са Г -н Данаил Пенчев и Автомобилен ретро клуб „Авангард”.

retro parad -Vladaq

За fest-bg.com: Николета Чапанова

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати