Юни
13 събота

Ретро парад Козлодуй, II-ро Национално авто-мото изложение Козлодуй

сб, Юни 13, 2020 - сб, Юни 13, 2020
Козлодуй Ботев Парк , Козлодуй

Описание

Атомния парад, така нарекоха някои миналогодишното първо изложение на ретро автомобили в града на Дунава, но всеки, който дойде и се довери на новото и непознато събитие си тръгна от Козлодуй с много добри впечатления.
Общината подсигури безплатно гориво за всички участници, безплатен хотел за предварително записалите се, безплатна галавечеря за всички , които имаха желание да присъстват и още няколко предметни подаръци. От партньорски фирми в региона имаше подаръци за всеки под формата на бира и вино. Пежо клуб Козлодуй ни съпортнаха с тест драйв на чисто нов автомобил и томбола с награда велосипед.
Всичко това в приятна сенчеста обстановка в градския парк на брега на река Дунав с множество места за барбекюта, детски кътове и една голяма сцена, от която рапърът „Играта” забавляваше публиката
Кулминациите на събитието бяха посещенията с беседи на кораба „Радецки” и „АЕЦ Козлодуй”.
В историческия кораб присъстващите имаха възможността да се докоснат до автентичната атмосфера и да бъдат пренесени във времето на Ботевата чета пресъздадено от специално повикан за целта актьор.
„АЕЦ Козлодуй” ни посрещна при изключителни мерки за сигурност, тъй като имахме възможност да стоим само на метър от контролните табла, където с едно копче можеш да спреш тока на цял град.
Ето това беше „ 1-ви Ретро парад Козлодуй”!
Дали така ще бъде и при второто издание ще разберем този юни.край Дунава!
Не далеч от Козлодуй, в гр. Оряхово посетете Шато Бургозоне , където ще се почувствате като в някое автентично френско шато, със слънчеви алеи сред лозови насаждения водещи до основната сграда изградена в стил на средновековен замък, в който може да направите дегустация и да получите информация за целия процес на винопроизводството.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати