Юли
25 събота

Ретро парад Перник

сб, Юли 25, 2020 - сб, Юли 25, 2020
Площад Кракра Пернишки, Перник, Перник

Описание

След неприятните за града водни проблеми и отменения кукерски фестивал, нашият клуб ще се опита да зарадва перничани с едно цветно и интересно събитие през лятото.
С подкрепата на Община Перник и под патронажа на кмета, на централния площад в града, ще покажем множество уникални класически превозни средства.
Много смях и забава от сцената с пернишките градски легенди и вицовете за града ще радват гостите на парада. В този дух, участниците с Голфове, ще имат специално отделена секция за паркиране , в близост до сцената и отделно класиране за титлата „Веуикио Голф”.
Призьорите в парада пък ще получат престижните купи – Златен винкел.
След награждаването сме предвидили автопоход до Рилски манастир, в който могат да се включат не само участници на парада. Всеки, който желае да покара заедно с ретро машините е добре дошъл.
Предвидили сме една важна спирка по пътя при нашия приятел Били Вехтошаря в неговия музей, където може да се видят десетки събрани МПС от всякакви епохи, както и много антикварни вещи.
Походът ще завърши в с настаняването в хотелски комплекс с еко къщички в подножието на Рилския манастир. Желаещите да останат с нощувка, е необходимо да го заявят при организатора, най-късно 1 седмица преди парада.
Сутринта в неделния ден ще направим разходка до манастира, с което ще завърши и цялото мероприятие.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати