Август
14 Неделя

Ретро парад - с. Владая

нд, Август 14, 2016 - нд, Август 14, 2016
с. Владая, Витоша, обл. София

Описание

На 14 август ще се проведе за първи път Ретро парад в с. Владая.

В навечерието на традиционния Владайски събор по случай църковния празник Успение Богородично, ще се проведе парад на класическите автомобили и мотоциклети. В центъра на селото посетителите ще могат да разгледат най-атрактивните класически возила на местните колекционери, както и на гостуващи участници от цяла България.

По време на събитието ще бъдат присъдени първо, второ и трето място на най-добре реставрираните автомобили, които ще бъдат оценени от експертна комисия. Отличен ще бъде и най-добре изглеждащия владайски ретро автомобил, а публиката ще има възможност да гласува за своя любимец. Предвидени са още специална награда на Кмета, както и за майсторско шофиране.

Автомобилите ще направят парадна обиколка, а желаещите участници ще могат да се включат в надпреварата за майсторско шофиране.

Мероприятието се провежда под патронажа на кмета на с. Владая – г-жа Таня Иванова. Организатор на събитието е г-н Данаил Пенчев, съвместно с национален автомобилен клуб “БАК РЕТРО” и пернишки автомобилен ретро клуб “Авангард”.

car-show-581067_12801

Още събития

Може би ще посетите