Май
19 петък

"Рок и Вино" / "Rock & Wine"

пт, Май 19, 2017 - пт, Май 19, 2017
Двора на "Винал" АД, гр.Ловеч, Ловеч

Описание

„Рок и Вино“ /“Rock & Wine“/ – първото винено рок парти ще е на 19-ти май 2017г. в двора на „Винал“ АД, гр. Ловеч от 19:00ч. Любителите на рок музиката, хубавото вино и вкусните деликатеси ще се насладят на двучасова програма.

Най-големите хитоветна RAINBOW, DEEP PURPLE, WHITESNAKE, NAZARET, PINK FLOYD ще бъдат изпълнени от рок групата DAGA MUSIC. Технолозите на „Винал“ АД ще подберат специално бели и червени вина и цял авечер консумацията им е неограничена. Месокомбинат Ловеч ще осигури месни деликатеси, приготвени от майстор Радко, а за озвучението и осветлението ще се погрижат от RAINBOW MUSIC.

Организаторите обещават много изненади и добро настроение на атрактивното парти, където ВИНОТО среща РОКА. Очакват Ви отбрани вина, правилни мезета и седем специални награди.

„Рок и Вино“ ще се осъществи с подкрепата на „Винал“ АД, Месокомбинат – Ловеч АД, Печатница „Дъга“ – Ловеч, „Джули Арт“ и „Мегатерм“. Куверт – 30лв., който може да се закупи в деня на събитието или да резервирате – 0878625817.

източник: Зетра Медия

 

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати