Август
18 четвъртък

Световен Йога Музикален фестивал “УДАЯ ЛАЙВ ФЕСТ“

чт, Август 18, 2016 - пн, Август 22, 2016
Боровец, Самоков

Описание

Между 18 и 22 август ще се състои първият Световен Йога Музикален фестивал в България – “УДАЯ ЛАЙВ ФЕСТ“ . Той ще се проведе в и около хотел Рила на Боровец. В прегръдката на Рила планина, известна като коренната чакра на света и едно от най-духовното и енергийно място на планетата, Udaya Live събира над 40 световноизвестни йога преподаватели и музиканти. В петдневния фестивал ще участват и лектори по медитация, търговци на био и други натурални артикули, както и над 700 участници от всички краища на света, които ще дойдат в Боровец и България специално за фестивала.

Йога последователи от пет континента ще могат да се потопят в световната йога култура с удивителни практики, уъркшопи и музикални вечери. На събитието ще свирят DJ Drez, номинирания за „Грами“ Киртан певец Dave Stringer, певицата Spring Groove и много други артисти, изпълняващи електронна музика, индийска музика, класика, а също и български фолклор – Самоковските баби и др.

В програмата с вдъхновяващи йога практики, освен имена от световна величина като Мишелин Бери, Кристи Кристенсен, Даниел Скот, Сиана Шерман и др. със свои класове ще се представят и няколко изявени йога преподаватели от България, между които и Марияна Стракова  – създател на Център „Промяна“ и сайта „Промени живота си“, мениджър на Пловдивски Културен Институт.

Повече информация можете да намерите тук.

maxresdefault udayaLIVEslider-940x350 udaya-live-yoga-and-music-festival-326081

Още събития

Може би ще посетите