Април
16 събота

Свободата да бъдеш - фестивал за ума, тялото и духа

сб, Април 16, 2016 - сб, Април 16, 2016
София, Столична

Описание

За седми път София събира най-доброто, полезното и актуално в областта на личностното развитие и здравословния начин на живот. Фестивалът за ума, тялото и духа „Свободата да бъдеш“ отваря вратите на познанието и себеусъвършенстването на 16 април в залите и търговския център на Софарма Бизнес Тауърс – гр. София.

Форумът се състои от богата програма от лекции, семинари и практики. Общо 32-ма лектори, които са сред най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване на личността, ще споделят своите знания и умения  в 4 зали с общ капацитет 450 души. На всеки час, посетителите ще имат възможност да избират между 4 теми, а с 1 билет да посетят 8 различни лекции и практики. В края на събитията всеки гост ще може да зададе въпроси.

Във фоайето на бизнес центъра ще бъдат представени книги свързани със здравословния начин на живот и личностното развитие, както и други продукти и услуги. Достъпът до изложбената част е свободен.

justbe_0146 justbe_0458 MG_8297 MG_8371 MG_8621

Още събития

Може би ще посетите