Юли
29 петък

Свободен фестивал на безвремието

пт, Юли 29, 2016 - нд, Юли 31, 2016
село Ъглен, Луковит

Описание

На 29, 30 и 31 юли ще се проведе второто издание на Свободен фестивал на безвремието. В основата на фестивала е духът на взаимопомощ и солидарност, а цялата организация се движи на доброволен принцип от неформална група „Свободен център – за свободни хора”. Проявата се организира от доброволци – без входна такса, без търговска дейност, а мястото на събитието тази година е село Ъглен, община Луковит. В рамките на три дни и три нощи, гостите ще се потопят в музика, игри, танци, алтернативни идеи, творчески работилници, йога и медитация. През цялото време на фестивала ще има щанд за свободни дрехи, книги и други вещи. Мероприятието има за цел да покаже, че един алтернативен свят е възможен, да подкрепи творческия потенциал на хората със свободен дух и да ги свърже един с друг.

По време на свободния фестивал ще се проведат множество работилници: Творческо ателие; Работилница за ръчно изработени бижута; Духовни практики, йога и медитация от „Слънце на водолея“; Работилница „Кулинарни умения“; Работилница за правене на ръчен хляб; Литературен кръжок; Работилница за алтернативен ток; Рисуване с кана „Yo henna art“; Хамачена градина от Айляк Хамак +TBA. Гостите на събитието ще могат да чуят интересни лекции, да видят прожекции, както и да се включат в дискусии и демонстрации. Ще има занимания за деца, социални и психологически игри, разходка из пещерите на с. Ъглен и много други забавления.

За доброто настроение на гостите, организаторите са подготвили богата музикална програма. На сцената ще излязат десетки изпълнители, сред които: Антоноба, Surmata Harry, Silent City, W.O.P.S., Lim King, Група Дрънч, Демонстрант, ЛОПАТАРКА и много, много други.

13528687_1382898091736660_4240970302087447851_n maxresdefault maxresdefault7 хфхБезплатен-пазар Свободна-книжарница  Свободен-фестивал

Още събития

Може би ще посетите
пт, Април 12, 2024
София