Май
22 събота

"Фестивал без име" - Фестивал на изкуствата

сб, Май 22, 2021 - сб, Май 22, 2021
Младежки хълм, Пловдив

Описание

„Фестивал без име“ – Фестивал на изкуствата има за цел да създава приятелства, да ни учи на нови умения и най-вече – забавление. Подходящо е за хора на всякаква възраст. Както за малките, така и за големите. Всеки може да твори по един или друг начин.
„Фестивал без име“ – Фестивал на изкуствата ще се състои в над 10 различни работилници. Ще бъдат свързани с цирковото, уличното, огненото и сценичното изкуство. През определен период от време ще има кратки почивки. През които почивки артистите ще показват най-различни неща и умения, за да забавляват участниците. Част от нещата, на които ще се учат участниците са жонглиране с контактна сфера, жонглиране с бухалки, жонглиране с рингове, жонглиране с топки. Също на фрийстайл с футболна топка, ходене по слаклайн (въже за ходене), фокуси и други…
Накрая събитието ще завърши с огнено и цирково шоу. Разбира се и с няколко песни от певците и музикантите, както и с много добро настроение.
Оглеждайте се за екипа на Кендама България, които ще ви запознаят с изкуството на традиционната японска игра Кендама. Ще има отворена работилница за всеки който иска да пробва нещо и демонстрация от по-напредналите.
За прекрасната, музикална обстановка ще се погрижат „Two A“, Nadia n и Петър Киров.
Ще се съобразим с всички предпазни мерки срещу COVID-19. Ще осигурим голямо количество вода за участниците, както и дезинфектанти. Ще се погрижим да опазим чистотата на мястото, на което ще се проведе събитието. Ще осигурим контейнери за разделно рециклиране, както и място за събиране на капачки, които в последствие ще бъдат дарени. Също така, всеки артист ще премине през индивидуално обучение за работа с деца, както и за спазване на предпазните мерки и мерките за безопасност на участниците.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юли 19, 2024
м. Узана, Габрово