Юли
06 Пон

Фестивал "Вино и храна" - Варна 2020

пн, Юли 06, 2020 - ср, Юли 08, 2020
Алея Първа, Морска градина - Варна, Варна

Описание

Във връзка със сложната ситуация и мерките срещу разпространението на коронавирус COVID-19 и издадената от Кмета на гр. Варна заповед No. 0862/ 28.02.2020 за забрана за провеждане на масови мероприятия на закрито за неопределено време, организаторите на Фестивал “Вино и храна‘‘ взехме решение да отложим събитието за датите 6, 7, 8 юли на Алея Първа, Морска градина – Варна. Непредвидените форсмажорни обстоятелства налагат това решение. Не можем да разчитаме на посещаемост, което е основната цел на нашето събитие – публичността  и активността на посетителите – професионалисти, туристи и граждани.

За осма поредна година Българската асоциaция на сомелиерите и виноценители и Българската асоциация за кулинарна култура в партньорство с Община Варна, организират „Фестивал вино и храна” – Варна 2020 г. който ще се проведе в гр. Варна. Фестивалът продължава традициите на изложенията и дегустациите на вина и храни от 30-те години на миналия век в града.

Винарски изби, вносители на вина, производители на хранителни продукти представят богата и разнообразна гама от продукти, за всички вкусове. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на всички национални и регионални туристически браншови организации на хотелиерите и туроператори.

 

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София