Юни
30 Неделя

Летен рок фестивал "Джулай морнинг", Бургас

нд, Юни 30, 2019 - нд, Юни 30, 2019
Сцена до Моста, Бургас, Бургас

Описание

Разтърсващ и незабравим Джулай очаква бургазлии и гостите на морския град това лято, обещават от Общината. Времето и мястото на най-летния фестивал в музиката и най-музикалния фестивал през лятото са известни на всички – 30-ти юни, Бургас, сцена до Моста. Фестивалът се организира за 8-ма поредна година.

Купонът на плажа е гарантиран с присъствието на невероятните музиканти от групата „JEREMY?“. Освен техните хитови парчета, за веселото и хипарско настроение ще се погрижат актьорът Филип Аврамов и блусарската му група „Джинджифил“, като тази година към тях ще се присъедини и Калин Вельов.

Купонджиите на Джулая ще бъдат първите, които ще чуят на живо премиера на част от парчетата в предстоящия трети албум на обичаната бургаска група „Силует“. Още една банда със силно женско присъствие ще излезе на бургаската сцена на плажа за първи път – това е група „SEVI“, които противно на очакванията ще потопят присъстващите в света на хеви-рока с оригиналната си музика.

И това не е всичко – момчетата, които напоследък впечатляват бг меломаните – „SAINT ELECTRICS“ – ще ни представят музиката си в малките часове на 1-ви юли. „Свежарите“ от група „REWIND“, освен весело настроение, ще представят на бургаския плаж най-новите си авторски песни. За неповторимото посрещане в сутрешните часове на първото за годината юлско утро ще допринесат и местните групи „RED LIGHT DESTRICT PROJECT“ и „ФЕНИКС“.

Летният рок фестивал „Джулай морнинг“ в морския град се организира за осма поредна година от Община Бургас и фронтмена на рок група „Силует“ – Марияна Добрева.

Още събития

Може би ще посетите