Юли
31 петък

Фестивал за камерна музика "Неотъпкана пътека"/ ОТМЕНЕН

пт, Юли 31, 2020 - пн, Август 03, 2020
гр. Гоце Делчев, Гоце Делчев

Описание

Здравейте приятели и спонсори на фестивал “Неотъпкана пътека”,

Пожелаваме ви добро здраве и хубаво настроение!

Преди няколко дни на виртуална среща на организаторите на фестивала в Ковачевица единодушно решихме да отменим провеждането на нашето третото издание до лятото на 2021-а година.

На този етап ситуацията по цял свят е нестабилна, поради пандемията КОВИД и за нас е невъзможно да планираме провеждането на събитието. В никакъв случай не можем да рискуваме здравето на нашите приятели в Ковачевица, както и на нашата публика.

 

Третото издание на фестивал “Неотъпкана пътека” ще бъде посветено на 250 годишнината на Бетховен. Ще чуете по-рядко изпълнявани негови камерни творби, както и българската премиера на новия квартет на Добринка Табакова Organum Light и творби от Рахманинов, Дворжак, Брамс, Шонфийлд и мн. други. Разбира се, преживяването в Ковачевица е неповторимо. Разходки сред природата, незабравими приятелства и срещи с интересни личности от цял свят.

Фестивалът отново ще събере в България класически музиканти с многогодишен опит и световна кариера. Следвайки традициите на известни европейски и американски фестивали, организаторите ще представят вдъхновяващи творби на камерната класическа музика сред великолепната природа, древна история и традиции на Западните Родопи.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София