Октомври
10 събота

Фестивал "Здравей, Здраве" - Стара Загора

сб, Октомври 10, 2020 - сб, Октомври 10, 2020
Античен форум Августа Траяна, Стара Загора

Описание

Фестивалът “Здравей Здраве“- Стара Загора популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Стара Загора и за Стара Загора чрез доброволен труд и благотворителност. Цели да информира и да провокира интереса към здравословния начин на живот, да се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Фестивалът насърчава специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. „Здравей, Здраве!“ е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Мотото му е Единение.

Специално внимание се обръща на здравето на децата – за тях са организирани много спортни занимания, Детски кът, както и „Училище за родители“. Изключително интересни и полезни ще бъдат дискусиите в „Училище за родители“, в което старозагорски специалисти ще споделят иновативни учебни методи и опит.

На Базара се предлагат здравословни стоки и услуги, книги, дегустации и демонстрации.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати