Юни
08 вторник

Фестивал „Море от звезди“ в Приморско

вт, Юни 08, 2021 - сб, Юни 12, 2021
ММЦ Приморско

Описание

Фестивал „Море от звезди“ в Приморско ще се проведе в периода от осми до дванадесети юни. . Фестивалната ваканция ще се проведе край един от най-красивите морски брегове. Целта на събитието е да се забавляваме, да общуваме, да покажем талантите си на професионална сцена и да се срещнем с любими артисти и изпълнители. Фестивал „Море от звезди“ в Приморско ни предлага една ваканция. Тя ще е както за талантливи изпълнители от различни жанрове, така и за техните близки и приятели, любители на изкуството.

Ако имате талант и смятате сцената за вашето призвание, тук е мястото да покажете най-доброто от себе си. Именно тук, можете да общувате с таланти от различни сфери на изкуството и с популярни български артисти. Ако обичате морето и искате да изкарате една по-различна и емоционална ваканция, тук можете да намерите незабравими и необаквани изживявания.

Могат да участват:
✅ певци, танцьори, инструменталисти
✅ индивидуални изпълнители и групи
✅ от читалища, частни клубове, младежки домове, ОДК
✅ без възрастови ограничения
Записването вече започна!

Събитието ще се проведе в Международен младежки център край Приморско, още известен като ММЦ Приморско. Това е курортно селище, което се разполага в залим между градовете Приморско и Китен.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София