Юли
26 четвъртък

Фестивал "Морски изгреви"

чт, Юли 26, 2018 - нд, Юли 29, 2018
гр.Ахтопол, Царево

Описание

Стартира фестивалът „Морски изгреви“ в Ахтопол – събитие, обединяващо изкуствата, духовността, здравето и красотата. Фестивалът продължава до 29 юли, а програмата му включва йога практики, семинари, презентации, музикални и циркови изпълнения.

Всяка сутрин гостите на „Морски изгреви“ могат да посрещнат слънцето с йога – в южната част на плаж Ахтопол или на скалите край фара на пристанището. През деня в галерия „Алтер Его“ и „Кинополоис – Ахтопол“ ще се провеждат семинари на различни теми в сферата на духовността, здравето и красотата, водени от Мадлен Алгафари, д-р Румен Стоилов и още много други.

Вечерната програма на фестивала, която започва от 19:30 часа на открита сцена пред кметството в Ахтопол, за първи път включва не само музикални изпълнения, но и акробатични номера – благодарение на „Цирк Де Ла Люлин“. Организаторите са подготвили и пътуващ семинар на тема „Митичната Странджа“, в рамките на който гостите могат да наблюдават възстановка на ритуал на тракийското светилище Бегликташ и да посетят китното село Българи.

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София