Август
10 Пон

Фестивал на българското кино - гр. Поморие

пн, Август 10, 2020 - нд, Август 23, 2020
гр. Поморие, Поморие

Описание

Фестивал на Българското кино стартира на 10 август в лятното кино на гр. Поморие и ще продължи цели две седмици до 23 август в хотел „Феста Виа Понтика“. Звездното откриване ще бъде с участието на режисьора Ники Илиев и хитовият певец Орлин Павлов, които ще представят най-успешния български филм на 2019г. – ,,Завръщане“.

Програмата на 10 август ще започне с музикално изпълнение на талантливата певица  Мариям Мовсесян и десетия DJ в света с триото ,,Tall, Fat and Small”през 1994г. – Dj Efo.

Откриването ще бъде в лятното кино на Поморие, а останалите прожекции в  реставрираната винарна на комплекса ,,Феста Виа Понтика“, който се слави с богатата си история. Всички гости ще могат да се насладят и на чаша вино.

Фестивал на българското кино ще развлича както големи, така и малки. Прожекциите на „Пепеляшка“, „Астерикс“ и още много любими детски филми ще забавляват малчуганите, докато родителите им пият своите коктейли.

Програмата за възрастните ще бъде изцяло с хитови български филми, като втората седмица от фестивала ще бъде открита с прожекция на филма ,,Опасен чар“, в който играят незабравимите Тодор Колев и Невена Коканова. Следва гостуването на прекраснта Яна Маринова, която ще представи филмите си – ,,Диви и щастливи“ и ,,Привличане“.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София