Фондация Пловдивски Културен Институт

Фестивал на вдъхновението 2017

201713Пон
/11
19Нед
/11
Пловдив

От 13-ти до 19-ти ноември 2017 в Пловдив ще се проведе първият по рода си Фестивал на вдъхновението. Организатор на събитието е Фондация Пловдивски Културен Институт, с подкрепата на Община Пловдив.  festival na vdyhnovenieto

Фестивала на вдъхновението комбинира изкуство, психология и образование. В програмата му са предвидени повече от 50 събития, разделени в тематични панели – демонстрации, изкуство, движение, култура, образование и детско творчество.
Фестивала ще даде възможност на децата да научат повече за културата, изкуството, танцовото изкуство и редица други, чрез предвидените в няколко средни училища събития, които ще се проведат под надслов „АРТ  МЕЖДУЧАСИЕ“.
Vdyhnovenie

Кулминационният момент ще е на 18-ти и 19-ти ноември, когато в Пловдивски Културен Център ще се проведе Уикенд на Вдъхновението.
Не пропускайте Седмицата на Вдъхновението, която ще събере на едно място музиканти, артисти, преподаватели, лектори, художници, танцьори и треньори. Те от своя страна ще споделят своя опит, знания и вдъхновение с всички, гости на фестивала.

За повече информация: ТУК
vdyhnovenieto2017