Юни
30 сряда

Фестивал на виното "Влюбен във вятъра" - с. Равадиново

ср, Юни 30, 2021 -
с. Равадиново, Созопол

Описание

Участници във четвъртия фестивал на виното са компании за производство на най-добрите български вина и спиртни напитки, както и търговци, вносители и дистрибутори. Производители и вносители на месни и млечни продукти също ще представят своите продукти. Нов акцент в тазгодишния фестивал е организирането на Алея на зехтина, както и изграждането на Алея на готвачите в Замъкът в Равадиново. Арт секция, с участието на творци в областта на стъклописа, тъкачество, маслена живопис, кожарство, гравиране, арт декорации, керамика и морски мозайки, ще обогатят културния облик на изложението.
Богатата съпътстваща програма ще стартира с Дионисиево шествие и ще включва майсторски класове по дегустация на вино и спиртни напитки, маркетинг на виното и спиртните напитки в ресторанта, представяне на виното във винарската изба, майсторски класове с дегустация на зехтини, гурме надпревара и др. Лектори и аниматори ще бъдат водещи експерти по темите, сомелиери и международни дегустатори на вино, спиртни напитки и зехтини.
Много изненади и награди очакват посетителите на фестивала.
Традиционният вече „Бал на винарите“ тази година ще се проведе в градината до езерото на Замъкът в Равадиново „Влюбен във вятъра“.
Работното време на Фестивала на виното е от 11.00 до 21.00 часа в Замък „Влюбен във вятъра“!

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София