Фестивал на виното Bulgaria Mall- София

201626Съб
/03
27Нед
/03
Bulgaria Mall (карта)

За четвърта поредна година Bulgaria Mall организира „Фестивал на виното“. Той отваря гостоприемно врати за почитателите на виното два пъти годишно – през пролетта и през есента.

Петото издание на Фестивала на виното ще се проведе нa 26 и 27 март, на ниво партер в Bulgaria Mall. Над 20 винопроизводители и вносители, ще вземат участие в пролетното издание на Фестивала на виното в Bulgaria Mall, предоставяйки палитра от разнообразни български и вносни вина.

Заедно с големите и известни български производители на вино, ще представим редица нови бутикови изби, които гостоприемно отварят врати за почитателите на виното. Посетителите ще имат възможност да дегустират и селектирани чуждестранни продукти.

Във Фестивала на виното ще се включат и участници от Българска асоциация на независимите лозаро-винари, както и шеф Станимир Радичев, който ще представи своите уникални сирена с трюфели – перфектното допълнение към разнообразието от винени вкусове.

Както винаги, входът на Фестивала на виното е свободен за всички желаещи да посетят събитието и да се насладят на богатата палитра от винени вкусове и аромати. Очакваме ви на 26 и 27 март на Фестивала на виното на ниво партер в Bulgaria Mall!

vinoto

Подобни събития
Разгледайте