Септември
22 петък

Фестивал на виното - WINES OF THE AGES

пт, Септември 22, 2017 - нд, Септември 24, 2017
Военен клуб, гр.Пловдив, ул."Иван Вазов" 2 , Пловдив

Описание

WINES OF THE AGES е първият по рода си фестивал за дегустация на вино в Пловдив. През 2017г. събитието ще се проведе в дните между 22-ри и 24-ти септември, като в него ще се включат 40 специално подбрани винарски изби.

WINES OF THE AGES ще се проведе паралелно със станалият емблема на града през последните 7 години – фестивала Sound of the Ages.

Посетителите на форума Winеs of the Ages ще могат да дегустират и да закупят качествени вина директно от Българските производител. Във всяка от трите вечери на фестивала публиката ще може да се наслади на рок концерти на сцената на Античния театър в Пловдив, с участието на легендарни групи като MANFRED MANN’S EARTH BAND, MARILLION, DEVIN TOWNSEND PROJECT и други.

Горнотракийската низина е регион с традиции във винопроизводството и една от най-привлекателните винени дестинации в света. Според международна класация на специализираното издание „Wine Enthusiast“, региона заема второ място сред най-добри дестинации за винен туризъм. Класацията може да видите ТУК

В мрежата на Eventim вече има билети на цена от 10лв., които дават 10 кредита – 10 дегустации.

За повече информация следете събитието във Facebook

looking-down-at-the-tasting

wine-24

barrels-Copy

images

 

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София