Юни
30 петък

Фестивал на Здравето - София

пт, Юни 30, 2017 - нд, Юли 02, 2017
гр. София, Столична

Описание

Събитието „Фестивал на Здравето“ се организира от фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и проекта „Здравей“. Идеята на проекта с идеална цел „Фестивал на Здравето“ е събитието да се превърне в най-големия, най-забавния и най-полезния за хората фестивал свързан със Здраве и Спорт.

Събитието ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми свързани с балансирания начин на живот, да опитат различни здравословни неща за хапване, да участват в множество игри, уъркшопи, спортни занимания, да чуят лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от децата и техните ръководители, както и от възрастните. Във Фестивала ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот.

Фестивалът на Здравето ще се проведе за втори път в периода 30.06.2017 – 02.07.2017 (събота и неделя) в Южен Парк на Голямата поляна на площ от над 8000 кв.м. Най-голямото събитие за Здраве и Спорт „Фестивалът на Здравето“, ще бъде напълно безплатен за всички посетители, като ще бъде организирано предварително записване за всички мероприятията.

Повече информация ще откриете тук

 

festival zdrave1

festival zdrave2

Още събития

Може би ще посетите
ср, Юли 17, 2024
София, Парк Военна академия "Г.С.Раковски"