Юни
11 събота

Фестивал на Здравето

сб, Юни 11, 2016 - нд, Юни 12, 2016
София, Столична

Описание

Фестивал на Здравето ще се проведе на 11 и 12 юни в София на Голямата поляна в столичния Южен парк. Форумът има за цел да представи балансирания начин на живот, като най-важното и нужно условие за лично и социално здраве и благополучие.

По време на събитието ще бъдат разположени три големи шатри, в които целодневно ще се провеждат уъркшопи, спортни занимания, лекции и семинари, арт работилници, интересни игри и забавления. Посетителите ще имат възможност да опитат различни здравословни храни в пикник зоната, а на специално обособена сцена ще се изнасят представления на живо.

Фестивалът ще даде възможност на посетителите да разгледат множество проекти и фирми свързани с балансирания начин на живот и да се срещнат с най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта, както и да се насладят на танци, музика и пиеси подготвени от малки и големи.

Във форумът ще се включат стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот. Организаторите очакват над 15 000 посетители от всички възрасти на ден. Bcичĸи зaнимaния в рамките нa „Фecтивaл нa Здpaвeтo” ca напълно бeзплaтни.

Програмата на фестивала може да видите тук !

Karta-Festival-na-Zdraveto1 NEW-Cover-3

Още събития

Може би ще посетите