Август
30 петък

Национален рок фест „Хоталич“, Севлиево

пт, Август 30, 2019 - сб, Август 31, 2019
крепост Хоталич, Севлиево, Севлиево

Описание

Рок фестТ “Хоталич” събира феновете в последните дни на август в Севлиево. Вечни хитове, неподправена емоция и уникална атмосфера обещават организаторите на третото издание на фестивала. И тази година най-вярната публика ще изпрати лятото с Национален рок фест „Хоталич“ в Севлиево.

Третото издание ще събере феновете на качествената музика на едно незабравимо преживяване. Първи на сцената ще се качат музикантите от местната група Bazooka giganta, която ще подгрее за John Steel и легендарния David Reece от Accept и Bonfire. Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за Eridan. А Кулминация на първата вечер са ODD Crew.

Уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката – Drun4fun с вокал известният телевизионен водещ Иван Христов ще открие съботния фестивален ден. Веднага след тях ще чуем Балканджи, които на свой ред ще отстъпят сцената рок легендата Милена и незабравимите й хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея „Конкурент“ ще представят за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с „Фондацията“ и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата ни в късните часове на нощта. С този подбор на участници забавлението е гарантирано, а феновете на рока ще се насладят на любимите си групи на едно невероятно красиво и магично място. Рок фестивалът в Севлиево се превърна в традиция, който събира многохилядна публика край крепостните стени на „Хоталич“.

Входът е свободен.

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София