ФАРА

Фестивал на креативната индустрия ФАРА, Пловдив

2022Неопределена през
Юни
Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив (карта)
ВХОД
БИЛЕТИ

Пловдив е домакин на 20-то издание на фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА и ще се проведе отново през втората седмица на юни. Фестивалът ФАРА на Българската асоциация на комуникационните агенции е най-големият форум на креативната индустрия в България. Във ФАРА участват над 500 професионалисти от комуникационния бранш, представители на творчески професии, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг специалисти, медии.

Форумът представя най-добрите рекламни формати и кампании, създадени в България и реализирани в страната или в чужбина. Комуникационните агенции демонстрират постиженията си в 26 различни категории: „Аудио-визуални форми и копирайтинг“, „Художествено оформление и дизайн“, „Дигитални форми и креативно използване на медиа“, „Кампании“ и др. ФАРА е също престижен форум за обучение с международни лектори и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света.

Форумът представи най-добрите рекламни формати и кампании, създадени в България и реализирани в страната или в чужбина през предходната година.

Освен вдъхновяващо съревнование на креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори  и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света. Лекционният панел тази година е под мотото „Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит и награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

 

Подобни събития
Разгледайте