Юли
07 сряда

Фестивал на приключенията във Врачанския Балкан

ср, Юли 07, 2021 - нд, Юли 11, 2021
Природния парк "Врачански Балкан", Враца

Описание

ФЕСТИВАЛ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯТА ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ БАЛКАН  ще се проведе от 7 до 11 юли на различни локации в Природния парк „Врачански Балкан“.

Фестивалът на приключенията е уникално по рода си събитие като формат и замисъл. Тази иновативна форма за провеждане на фестивала е особено ценна в условията на пандемия. Дейностите по програмата ще са пръснати в различни локации в парка. Ще се избягва струпването на много хора на едно място. Повечето занимания ще са на открито и с ограничен брой участници – от 20 до 50, което ще осигури и безопасността им.

Сред дейностите в програмата са вело и планински преходи, скално катерене, фототурове, кулинарни предизвикателства, рок, бирен фест и др. Ако обичате преходите в планината, приключенията, селската храна, искате да поспортувате след дългия период на обездвижване в къщи – то Фестивалът на приключенията във Врачанския Балкан е точно за вас! Програмата е насочена както към любителите на екстремните преживявания, така и към начинаещи приключенци. Специални занимания предвиждаме и за децата – еко- и кулинарни ателиета, пътуване във времето, среща с приказни герои!

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

 

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати