Септември
16 събота

Фестивал на танца, здравословната храна и Велокарнавал

сб, Септември 16, 2017 - сб, Септември 16, 2017
София, Столична

Описание

Фестивалът на танците, движението, здравословната храна, както и фестивал на домата и Велокарнавал ще се проведат на 16 – ти септември 2017г. в София. Събитието е част от проекта „Раздвижи се, повиши адреналина” на Асоциация „Спорт в свободното време”.

Мероприятието има за цел да подбуди физическа активност у младежите на възраст между 15 и 29г. в дейности от типа на танци и различни видове спортове като средство за борба срещу агресията и насилието.

Мястото на провеждане ще бъде Княжеската градина в София пред Монумента на Съветската армия, пред която ще има сцена с няколко сета към  нея.

В танцовия фестивал ще вземат участие 10 от най – добрите танцови школи в България и ще демонстрират многообразието на  танцовите стилове у нас. От друга страна духов оркестър „Виво Монтана” ще се грижи за безупречното настроение на посетителите на фестивала, а в същия този ден ще премине и Велошествието в един лъч през столицата, който стартира в 10ч. и ще се обедини с танцовия фестивал около 11ч. Поради тази причина някои от улиците в София ще бъдат затворени.

Мащабното мероприятие се организира с цел да покаже различни алтернативи за свободно време на младежите.

 

За fest-bg.com: Николета Чапанова

Още събития

Може би ще посетите