Юли
13 Пон

XVII Фестивал на франкофонската песен "Златен ключ", Пловдив

пн, Юли 13, 2020 - вт, Юли 14, 2020
Градския дом на културата „Борис Христов”, Пловдив

Описание

Международен фестивал за франкофонска песен „Златен ключ“ е интернационален музикален форум, който се организира ежегодно от „Алианс Франсез“.Фестивалът е част от Световната мрежа на франкофонските фестивали, както и от Културния календар на Община Пловдив. Провежда се под патронажа на министъра на външните работи на България и посланика на Франция в България в партньорство с община Пловдив.

17-то издание на Фестивала „Златен ключ“ ще се проведе на 13 и 14 юли 2020 г. отново в Дом на културата „Борис Христов“ , този път на южната тераса, а началото е от 19 ч.

На откриването на 13 юли, понеделник, ще чуем изпълнения на изявени лауреати от предишните издания на Фестивала, каквато е дългогодишната традиция. Към тях тази година ще се присъединят и талантливите възпитаници на „Арт Войс Център“, които са партньори на това издание.

На 14 юли, вторник, Денят на Бастилията, ще видим рецитала на френския талантлив дует „Jessandwest“, които със сигурност ще впечатлят и завладеят пловдивската публика и гостите на града, точно в деня на своя национален празник.

На 15 юли ще се проведе „Музикално ателие“ с участието на „Jessandwest“, и българските таланти от най-добрата музикална школа „Арт Войс Център“, с ръководител Руми Иванова.

Входът е свободен!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София