Май
31 Пон

Фестивал на цацата - Кранево

пн, Май 31, 2021 -
гр. Кранево, Кранево

Описание

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy!

Традиционният Фестивал на цацата се провежда през юни в Кранево. Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintronпознат на поколения купонджии като No Mercy! Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево!

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група „Контрол“, комиците – Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Пнайотов. Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Предвидени са атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията „Бягане с токчета“ и „Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивнадетска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

Амбицията е фестивалът на цацата да стане традиционен морски фестивал за Северното Черноморие. По традиция по време на събитието се приготвя и раздава кметска чорба. Приготвят се по 5 казана от по 100 литра, като чорбата се приготвя от 9 вида риба.

През трите фестивални дни в заведенията в Кранево се предлага цялото разнообразие морски дарове. Очакват ни и много кулинарни шоу програми, музика, демонстрации и атракции.

Целта е да се привлекат най-вече български туристи, активни хора, които желаят да се забавляват със своите приятели, семейства и деца. По време на фестивала се организират концерти, танцови спектакли, лятно кино, игри, надпревари, кулинарни демонстрации, конкурси. Концерти изнасят популярни български изпълнители и състави.

В зоната на Северния плаж се обособява специална Фестивална зона с шатри, като едни от най-добрите готвачи в Кранево готвят на живо. Очакват ви стотици литри Шуменско пиво и тонове прясна Цаца!

В детската зона програмата продължава през целия уикенд.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора