Юли
02 събота

Фестивал на цветовете

сб, Юли 02, 2016 - сб, Юли 02, 2016
София, Столична

Описание

Фестивал на цветовете ще се проведе на 2 юли, като събитието се измества със седмица от обявената дата 25 юни. Oсновен партньор на пъстрото събитие e Sofia Ring Mall, като това е и локацията , на която ще се проведе то.  Гостите на фестивала ще се потопят в дъга от цветове с музиката на The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino. На сцената ще излязат още хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин. Поради промяната на датата Ъпсурт няма да могат да се включат в атрактивното събитие.

Всеки посетител ще може отново да се сдобие на място с традиционна индийска рисунка по тялото от най-добрите мехенди артисти в България – Стела Христова-Сачи. Организаторите обещават и други изненади по време на цветния купон, като пускане на цветове от въздуха от дронове и специални визуални ефекти от кино-специалистите от Ню Бояна. Тази година към традиционните розово, червено, жълто, зелено, оранжево, синьо и лилаво в холи-палитрата ще влязат и златно, и сребристо.

През годините на сцената на най-шарения фестивал в България са минали имена, като Ice Cream, Спенс, The Top Stoppers, COOH vs BALKANSKY, Дивна, Веси Бонева, Михаела Филева, The Smugglers Collective, The Offenders, DJ SASH! и още много други.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете, може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic в срок от 3 дни след първата обявена дата (до 28 юни).

Билети за най-цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

 

565023_158119307715096_979999839_n 14457166696_fd49ca6428_b Festival-of-Colors-India-3 софия-е-домакин-на-фестивала-на-цветовете-23280 софия-е-домакин-на-фестивала-на-цветовете-23283

 

 

cvetovete1

 

Още събития

Може би ще посетите