Фондация "Българско историческо наследство"

Фестивал Lost Age, Пловдив

201921Пет
/06
23Нед
/06
парк "Младежки хълм", Пловдив (карта)
ВХОД
СВОБОДЕН

Фестивалът Lost Age среща публиката с музиканти, писатели, художници, актьори, занаятчии и много талантливи творци. Уникалната атмосфера на събитието е пропита с хипнотизираща и танцувална жива музика. Важен акцент по време на фестивала е отбелязването на езическия празник на лятното слънцестоене в парк „Младежки хълм”– Пловдив.

Lost Age предлага усещане на незабравимо магическо приключение. Фестивалът не дели хората на мъже и жени, на млади и стари, на добри и лоши, а само на хора с фантазия и на други.

Inner Missing потвърдиха участието си във фестивала. Те са авангард готик метъл група от Санкт Петербург, Русия, като най-отличителните черти на музиката им са академичните мъжки вокали (нисък баритон) и изобилието от симфонични аранжименти в комбинация с прогресив метъл китарни рифове. От 2008 г. досега групата е издала 6 албума: „The Age of Silence“ (2010), „Escapism“ (2011), „Perjury“ (2013), „Defeat“ (2014), „The Sentinel and the Murderer“ (2015), „The Ineffable“ (2017), и е участвала на множество фестивали по света. Inner Missing е била поддържаща банда на концерти на Katatonia, Saturnus и My Dying Bride в Русия.

Подобни събития
Разгледайте