Септември
30 Неделя

Фест на фермерските пазари 2018

нд, Септември 30, 2018 - нд, Септември 30, 2018
парка Заимов, София, Столична

Описание

Над 100 производители от цялата страна с чиста храна и напитки, натурална козметика, произведения на изкуствата и занаятите ще се представят в рамките на фестивалния ден и ще споделят опит, знания, умения и емоцията от това да са сред съмишленици и ценители.
Ако вече сте ни навестявали – знаете какво да очаквате. Ако ще ви е за пръв път – отделете си време, за да обиколите, разгледате, опитате и разпитате, както и средства и количка, за да замъкнете вкъщи всички съкровища, които ще сдобиете в деня 🙂
Ще ви очакваме в последния ден от септември, между 11 и 18 ч. в пространството пред театър София и прилежащите алеи :)Фермерският фестивал в София събра десетки столичани пред сергиите на фермери от цялата страна.
Сред тях освен плодове и зеленчуци, има краве, овче, биволско и козе сирене и кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, печена тиква и тиквени семки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, пресни и сушени билки и подправки, козметика, цветя…

Столична община организират за пета поредна година Фест на фермерските пазари в парка Заимов в пространството пред театър София!

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати