Май
11 петък

Фолклорен събор "С България в сърцето"

пт, Май 11, 2018 - нд, Май 13, 2018
Каварна, Каварна

Описание

За ПЕТНАДЕСЕТА поредна година в съвременната история на България в град Каварна ще се проведе ОБЩОБЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР „С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО”, със значимо международно участие.

ОРГАНИЗАТОРИ са Община Каварна и Продуцентска къща „Пирина”.

ЦЕЛИТЕ на Събора са изява на най-добрите младежки постижения в областта на българския фолклор и неговите разнообразни проявления – песни, танци, инструментални изпълнения, занаяти, театрални форми и др.

УЧАСТНИЦИ са както български детски и младежки колективи и индивидуални участници на възраст до 25 години, така и гости от цял свят, занимаващи се с български фолклор.

МОТОТО на Събора е „Българският фолклор – най-атрактивната картичка на България”. Българският фолклор и скритите му послания са нашият най-достоен и неповторим ключ към Европа и света.

МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ са БНР, Радио Зорана, Травел Тв, Канал 3, Фен Фолк ТВ, ТВ Черно море, ТВ Видеосат и всички останали, които ще отразяват провеждането на Събора, а телевизионни екипи ще заснемат всички изпълнения на участниците, след което ще ги направят целогодишно достояние на зрителите от България и света.

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати