Октомври
01 четвъртък

Фото Форум Фест - Созопол 2020

чт, Октомври 01, 2020 - нд, Октомври 04, 2020
Ваканционно селище "Санта Марина" - Созопол, Созопол

Описание

Време е за Фото Форум Фест 2020! Датите тази година са 1-4 октомври, а мястото ваканционно селище Санта Марина – Созопол.

Фото Форум Фест е традиционно събитие, на което всяка година събираме на едно място съмишленици и хора с интерес към фотографията. Четиридневният фестивал се провежда в дните от четвъртък до неделя на интересно място в България.

Знаете, че всяка година в програмата включваме разнообразни лекции, уъркшопи и практически занимания, както с популярни фотографски имена, така и с участници от Фото Форум, които имат какво ново и интересно да покажат. Включваме лекции, които са подходящо за напълно начинаещи, и такива, които са за по-напреднали. Акцент в тазгодишния Фест ще са: преплитане на дигитално и аналогово при портретна фотография, подводно снимане в басейн на модели и макро обекти, пейзажната фотография и много други теми, които постепенно в следващите дни ще обявяваме, заедно с лекторите, които ще ги водят.

Не сме забравили и фотографските забавления, които ще започват от сутринта и ще приключват по време на вечерните партита. Моделите ни ще се погрижат за вашите по-красиви и креативни фотографии. Ще може да правите фотографски принтове.

Dynaphos ще инсталират фотографско студио, което ще е на разположение на участниците по време на събитието.

Моделите са задължителна част от Фото Форум Фест. Снимаме ги в студиото, по време на събитието, а с тях онагледяваме и работата по време на уъркшопи и лекции. Вълнувате ли се кои ще са? Скоро ще обявим и тях.

Живеем в една различна година за целия свят и поради това тази година изтеглихме датите на събитието по-рано от традиционните, с идеята да избегнет събирането на много хора в месеците, когато се налага да се прекарва повече време на закрито. По време на организация на събитието ще вземем всички разумни мерки за вашата сигурност и здраве и очакваме същото от участниците. Ще се съобразим с препоръките за запълване на ресторанта, конферентната зала и другите закрити помещения. Всяко занимание, което позволява, ще провеждаме на открито.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София