Декември
11 петък

ХI Младежки Рок Фестивал „Рок до края на света” - Враца

пт, Декември 11, 2020 - сб, Декември 19, 2020
Онлайн, Враца

Описание

Сега, когато се налага на всеки от нас да промени навиците си, поведението си, посланията си, екипът на Младежки дом предлага един нов вариант, нова форма на поредното издание на Рок до края на света…

Единадесетото издание на фестивалът РОК ДО КРАЯ НА СВЕТА… 2020 ще се състои изцяло в онлайн среда и ще бъде достъпен за всички, независимо в коя част на страната и света се намирате!
Участниците ще бъдат включвани в платформата от домовете си, от собствени студия и ателиета, или чрез предварително изпратени записи.

В част от включванията, зрителите ще могат да задават въпроси и да участват с обратна връзка.
Излъчването на фестивала ще се проведе на 11, 12, 18 и 19 декември , програмата както винаги ще публикуваме на страницата на РОК ДО КРАЯ НА СВЕТА… и Младежки дом – Враца.

Младежкият дом във Враца е организатор и домакин на Национален младежки рок фестивал „Рок до края на света…”, стартирал през 2009 година. Младежкият рок фестивал събира любителите на рок музиката в най-разнообразните и проявления от София, Монтана, Плевен, Видин, Берковица, Козлодуй, Враца и т.н.

Идеята на фестивала е да се дава сцена за изява на млади рок и метъл банди от Враца и окръга и не само, като всяка банда да представя музиката си пред феновете.

През годините интересът към Рок феста растеше и това наложи провеждането му в два дни и селекция на групите.

 

Още събития

Може би ще посетите