Август
31 събота

Шеметна Варна 2019: Коренът

сб, Август 31, 2019 - сб, Август 31, 2019
Морската градина, Варна

Описание

„Шеметна Варна“ е състезание, в което отбори от по 3 или 4 души целят да преминат успешно през дузина задания, събирайки парченца от крайния пъзел, чието решение разкрива местоположението на финала. Допиваш последната глътка вода, изтриваш потта от челото си и продължаваш да тичаш. В ръката си стискаш странната карта, която си получил, и се опитваш да я разшифроваш в движение. Чуваш тежкото дишане на другарите си. Вече сте почти на финала и се разбирате дори само с поглед. Остава още малко.

Вече обходи цялата Морска градина. Изтощен си, но и никога не си бил толкова ентусиазиран. Последното парче от пъзела е съвсем близо. Времето изтича. Победата е загадка. Не знаеш колко са оцелелите, не знаеш кой ти диша във врата и дали някой не те е изпреварил. Усмихваш се, опиянен от мисълта за наградата, за изненадата в лицето на противника, когато открие, че е загубил. Безкрайното напрежение те зарежда. А тръпката… е несравнима.

Това е твоят ден. Не го пропускай. Участвай в най-напрегнатото състезание за годината, което ще те отведе в търсене на неподозирани отговори, пиратски съкровища и още нещо… Преоткрий собствените си способности — бързина, съобразителност, издържливост. Преоткрий тайните на един древен град. Преоткрий Варна.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати