Юли
01 четвъртък

Х-ти Фестивал „Рок Елешница”

чт, Юли 01, 2021 - сб, Юли 03, 2021
село Елешница, Разлог

Описание

Музиката винаги е била лек… във времето, в което живеем може би е най-добрия лек ! Изминалите месеци бяха трудни. Ние от Рок Елешница усетихме много силно колко е важна музиката точно сега, защото и за нас тя бе отдушник. 

„Рок Елешница” е дългоочаквано музикално събитие от феновете на рока, тази година фестивалът отбелязва своята X- та годишнина . Фестът се  провежда за първи път през далечната 1988 г. После няколко пъти е прекъсван и отново възстановяван. Тази година ще се състои за десети пореден път, след като е възстановен през 2012 г. Мястото на събитието е разложкото село Елешница. За музикалния празник се очаква да пристигнат почитатели на рока от съседните курортни градчета Банско и Разлог, както и жители от целия район. Проявата се провежда в разгара на летния туристически сезон, така че се очакват и посетители от чужбина.

Рок фестивалът се провежда в местността „Степанови ливади“, в непосредствена близост до Елешница. Всичките тези емоции можете да ги съчетаете с минерален плаж през деня.В местността Степанови ливади ще има безплатен палатков лагер.

РОК ЕЛЕШНИЦА ви осигурява прекрасно място за опъване на палатки или паркиране на кемпери/каравани. Осигурен е и кетъринг, който ще работи денонощно през двата дни на фестивала. За Всички гости ще бъдат осигурени денонощен кетъринг, място за палатки и каравани, химически тоалетни, медицинско обслужване, голям купон, много незабравими емоции, хубава музика и студена бира.

 

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София