Юни
14 петък

Street Food Fest Varna 2019

пт, Юни 14, 2019 - нд, Юни 16, 2019
Бизнес Парк Варна, Варна

Описание

Градски фестивал за ценители на улична храна. Тридневният вкусен весел музикален Street Food Festival Varna се организира от ресторант AllInclusive в лицето на шеф Данко Димитров, шеф Иво Жечев и Българската Асоциация за Кулинарна Култура, заедно със STUDIO21 culture club Varna. На територията на Бизнес Парк Варна за поредна година пред самия Ресторант AllInclusive сграда B1 готвачи от цяла България приготвят ястия пред гоститe – така известния SHOW COOKING.
Разтварят се улични каравани и шатри, за да може да бъдат опитани всички интересни комбинации от улична храна, крафт бири, коктейли. Посетителите оценяват всеки от готвачите. Провеждат се съревнования по най-бързо приготвена вкусна храна от гостите, надяждане с вкусотии, надпиване с бири, люти надпревари, безброй дегустации и куп награди.
Предвиден е и детски кът със забавления и атракциони за малки, големи още по-големи момичета и момчета, аниматори и арт творби.
В съчетание с вкусната храна и дневните забавления, в градината на ресторанта гостите на фестивала могат да се насладят на нощния музикално – артистичен блок – STREET MUSIC LIVE@STUDIO21 culture club Varna, R&B, SOUS, FUNK, DEEP HOUSE, JAZZ music.

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София