Юли
24 събота

180° Фестивал-лаборатория за експериментално изкуство

сб, Юли 24, 2021 - пт, Юли 30, 2021
гр. София, Столична

Описание

От 24-ти до 30-ти юли международни млади артисти ще се срещнат в столицата и ще работят заедно, за да избягат от стандартните разбирания, да експериментират и развият иновативните си идеи за представяне на различни изкуства.
За първа година един от акцентите в програмата е „In-Situ:Friction“ – образователен колаборационен проект между фестивал 180° – лаборатория за иновативно изкуство (България) и Международна Академия на Ансамбъл Модерн (Германия), музикална консерватория с фокус върху съвременната музика. Проектът ще създаде партньорство между двете организации, позволявайки на студенти от Германия и България да проучват различните културни ценности на градовете София и Франкфурт на Майн, като ги вдъхнови да създадат нови иновативни формати и културни проекти и да се запознаят с различните лица на градовете. Проектът е част от програмата на „Ulysses Network“.
Фестивалът е с вход свободен, но поради ограничения в капацитета на пространствата и мерките, свързани с ограничаване на пандемията COVID-19, Ви молим предаврително да запазите вашия безплатен билет тук: https://bit.ly/2TiWqGW

Още събития

Може би ще посетите