Август
20 петък

ARTE Feastival 2021

пт, Август 20, 2021 - нд, Август 22, 2021
Arte Spa&Park Hotel Velingrad, Велинград

Описание

ARTE Feastival 2021 e фестивал, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, младежка сцена и др.

Участие на фестивала във Велинград са потвърдили световни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba, Roger Sanchez и др. A Контрол, Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на главната сцена от българска страна.
Младежката сцена на ARTE Feastival – Young Power Stage е с водещ Ballan и богата музикална програма. Освен музикалната програма за младата публика на фестивала са планирани: състезателни игри по отбори, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания и др.
Pool Stage е зоната за танци, лежерно разпускане, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez. А специален гост на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона последователи в социалните мрежи.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите
нд, Юни 23, 2024
Банско