Август
20 петък

Arte Music Feаstival - Велинград

пт, Август 20, 2021 - нд, Август 22, 2021
Велинград

Описание

Arte Music Feаstival е името на нов фестивал, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград.

Музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, младежка сцена, демонстрации на звездни веф готвачи на живо, приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и вълнуващи заблавления за цялото семейство на четири сцени, осем зони, три дни, по 20 часа на ден!

Участие са потвърдили световни имена като Dubioza Kolektiv, Goran Bregovic, Morcheeba, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Mahmut Orhan, Dub Pistols, Djaikovski. „Контрол“, Деси Добрева, Dian Solo и Керана и Космонавтите са участниците на главната сцена от българска страна.

На младежката сцена ще се качат Виктория Георгиева, Михаела Маринова, 100 Кила, DARA, Павел и Венци Венц, Скандау и още.

Освен музикалната програма са планирани състезателни игри по отбори, фокусници, арт занимания, работилници, танцови занимания, както и образователни игри, научни класове, програмиране на роботи и още много активности за любопитните младежи.

На първата по рода си фестивална комедийна сцена Comedy & Cinema Club в България ще се качат майсторите на комедията Кръстьо Лафазанов, Михаил Билалов, Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев, Камен Воденичаров и куп други артисти, които ще разтърсят сцената и гарантирано ще оставят усмивки на лицата на публиката за дълго.

В арт зоната ще се включат графити артисти, художници и склуптори, а публиката ще може да участва с лично творчество в арт активностите.

Божана Кацарова, Биляна Йотовска, Стоян и Лора от Бон Апети, Реджи Бадев и още други гурме гурута ще превземат кулинарната сцена на фестивала и ще дадат шанс на гостите да се включат в приготвянето на храната и кулинарните състезания.

Pool Stage е зоната за танци, лежерно разпускане, коктейли, сапунени мехури и музика, селектирана от топ имената DJ Sandy Rivera, DJ Mahmut Orhan и DJ Roger Sanchez.

Специален гост на тридневния празник е Imad Magician – илюзионистът от Мароко, с повече от три и половина милиона последователи в социалните мрежи.

Билети за Arte Festival ще могат да бъдат закупени от сайта на Eventim.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

 

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юли 19, 2024
м. Узана, Габрово