Balkan Station

Balkan Station Open Air 2020

202004Съб
/07
05Нед
/07
гр. Своге (карта)
ВХОД
БИЛЕТИ
BALKAN STATION е летен музикален фестивал,който се провежда се на живописно място, между две планини – Голема и Понор. През него преминава и най-дългата и пълноводна българска река Искър – по-стара от самата планина. Сред природните красоти се е сгушила една стара изоставена гарова станцийка, наречена Балкан: в близост до ефирен въжен мост, просторна зелена поляна, столетни орехови дървета. Именно в това райско кътче от природата, и далеч от задушаващата бетонна джунгла,ни предстои специална 24 часова музикална приказка.
Тази година фестивалът ще бъде на 4 и 5 юли, а вие ще имате възможността да слушате повече от 15 местни и международно признати техно артиста в рамките на едно денонощие.
BALKAN STATION е основан през 2010 г., a тази година ние отбелязваме 10-годишния му юбилей! Всичко започна като една скромна приятелска сбирка, състояща се от ценители на качествена електронна музика, която прерасна в двудневно събитие с 9 издания и над 140 артисти. Локомотивът на Balkan Station се завръща с пълна пара за едно съвременно и безкомпромисно музикално пътешествие, сътворено от дузина артисти.
Подобни събития
Разгледайте