Юни
28 Пон

Bansko Nomad Fest 2021

пн, Юни 28, 2021 - нд, Юли 04, 2021
гр. Банско, Банско

Описание

Bansko Nomad Fest – празник на независимия начин на живот и номадски начин на мислене.

За една седмица стотици номади, отдалечени работници и фрийлансъри ще завладеят красиво село в България за невероятна комбинация от представления, работилници, спорт и природа.

Откакто Уве Алгойер и Матиас Цайтлер пристигнаха в Банско и откриха работно пространство през декември 2016 г., Банско се превърна в основен дигитален номадски център в Европа. Работното пространство в Банско е епицентърът на общността тук и има около 100 членове през цялата година. Много номади станаха жители на Банско. Миналата година отворихме нашето уютно планинско селце за по-широка публика и за първи път организирахме Bansko Nomad Fest. Фестивал за празнуване на отдалечения живот, създаване на нови връзки, научаване на нещо един от друг и забавление. Присъединете се към нас тази година за второто издание на това невероятно изживяване.

Сутрин ще се организират беседи, работилници и презентации. По-късно през деня ще има редица забвни дейности сред природата. Ще имате възможност да избирате от дейности, които вече са включени във вашия билет, като йога, туризъм и т.н. Вечерите са предназначени за хубава музика и храна. Ще има достатъчно свободно време, през което да се насладите на Банско с новите си приятели или просто да си работите по Ваши проекти.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати